8 veckor + snipp, snapp, snut så var sagan slut

2023-07-15

I dag var vår stora flyttdag. Nedan en presentation av vår nya ”personal”
Först ut att flytta var Cencerro’s Finfina Fipps aka ”Willy”

”Willys” nya personal…Viktor, Elsa och Lykke ”Willy” flyttar till Mölndal

Andra man ut ur boet var Cencerro’s Finfina Flix aka ”Felix”

Cencerro’s Finfina Flix aka ”Felix” flyttar till Västra Frölunda och Eva, Mats och 10-åriga Cencerro’s Ashover’s Memorybank ”Teddy”

Sisten som nu ska prova sin röst på ett annat ställe är Cencerro’s Finfina Flipp aka ”Charlie”

”Charlies” nya personal bor på Hisings Kärra och heter Patrik, Ann-Sofie, Philip och Emelie

Men vi tar det från början…..2023-07-12 vi fyller 8 veckor men, i veckan har vi haft lite ont i magen och gjort vad vi kunnat för att hålla matte sysselsatt med bajstorkning och matning i små, små portioner. Det gillar vi inte vi vill ha mycket mat! Nåväl viktminskning är det inte tal om i alla fall. Humöret är på topp! Matte trodde i sin enfald att vi skulle vara lite hängiga men ack vad hon bedrog sig.

2023-07-13
Vi åkte bil till tant Anneli som har ett litet hus med ”hundbad” och ”frisörsalong”. Där åkte vi på något som heter bad och hygienklippning. We dont like! Vi såg även några andra vita konstiga hundar på avstånd.
Det blev dessutom den numera vanliga veckovägningen. Fipps väger 5,7kg, Flix väger 5,5kg och Flipp väger 5,6kg. Jämnare kan vi nästan inte bli.
Vi har även hunnit med en promenad runt våra ägor och vi är alla så duktiga och uppmärksamma när matte kallar på oss. Mormorsmor ”Sallienallie” och farmor ”Ibi” var med på promenaden.
Mamma ”Hedda” åkte hem med sin ”personal” men vi klarar oss finfint utan henne nu.

Efter att ha rusat runt på tant Annelies gårdsplan och torkat somnade vi på en lång rad

2023-07-14
Så var det dags för ytterligare en biltur. Denna gången fick vi åka ända till Billdal. Där hade vi en ”date” med något som heter veterinär. Veterinären hette Sofia och skulle hela tiden pussa och gulla med oss. Hon lyssnade, kände, drog, tittade överallt och klämde på oss hon tyckte vi var såååååå fina. Det visste vi ju redan att vi var. Vi var mer intresserade av Sofias tekniska saker. Såsom att skrika i stetoskopet, kolla den tekniska utrustningen (vi är ju trots allt män).

Kom igen grabbar här ska undersökas

Här utförs noggrann studie av tekniken

Hur sjutton fungerar den här manicken?

Fipps undersöker mattes väska istället (en kort stund)

Flix behöver undersöka närmare

Flipp tuggar på en skruv som han misstänker är lös.