7 veckor Både plus & minus

2021-05-31

Denna veckan har innehållit både + och – sidor. På minussidan ligger att mamma Ibi inte vill låta oss dia så länge. Vi bits säger hon. Men, en slurk får vi ändå emellanåt.
Ett stort minus var att tant ”Bus” kom hit och stack oss med en nål och ”sköt” in ett chip i våra nackar, det gjorde ont och några av oss skrek i högan sky. Det som är bra med det är att vi nu har ett alldeles eget chipnummer, säger matte.
Övrigt på minuskontot är den veckovisa invägningen (inte skoj att sitta still i en tygpåse), den veckovisa kloklippningen (gick faktiskt stillsamt i dag då vi var proppmätta och lite sömniga) men även det illasmakande maskmedlet serverades i dag. Sånt trams som fotografering har vi inte tid med, vi har alldeles för mycket spring i benen och kli i tänderna för att hålla oss lugna så fotografen hinner med. 
Det som finns på plussidan är att vi nu får ännu mera mat, vilket vi gillar skarpt – Mat är jättegott! Vi är ute i vårt eget ”Liseberg” hela dagarna. På ”Liseberg” öppnas nya attraktioner varje dag. Vi har fått ett eget bollhav, skamliga bakplåtar att kliva runt på och det går även bra att sova på dem. Älgben att gnaga på, en swimmingpool (eller rättare sagt en tassbadarpool) och sedan har vi även skottränat (ca 20 gånger pangade det) då matte var testledare på BPH banan hela lördagen och då var ”tant Hedvig” barnvakt åt oss. Henne kunde man gnaga och bita i rätt mycket. Då hoppade och skuttade hon iväg vilket också är väldigt kul när två-beningar hoppas och skriker Aj aj aj!

Cencerro’s Dreams of success. I dag väger jag 4,2kg (+1kg)

Cencerro’s Dreams of success.

Cencerro’s Dreams of joy. I dag väger jag 4,5kg (+1kg)

Cencerro’s Dreams of joy.

Cencerro’s Dreams of hope. I dag väger jag 4,2kg (+0,8kg)

Cencerro’s Dreams of hope.

Cencerro’s Dreams of happiness. I dag väger jag 4,2kg (+1,1kg)

Cencerro’s Dreams of happiness.

Cencerro’s Dreams of surprises. I dag väger jag 4,8kg (+1,1kg)

Cencerro’s Dreams of surprises.

Å till sist en liten inblick hur vi har det på vårt ”Liseberg”

Griseknoen och jag slappar

Brottning pågår…..

”Poolhäng”

Tandvisning

Ny tävling…kissa på balansboll

Jag vann…vilken leksak ska jag då välja?

Vila ut på en brödback

5 utslagna hjältar i en kompisgunga