Presentation av dans kullen

2019-05-20

Hej! Mitt namn är Cencerro’s dansar Cha-Cha-Cha. Jag kom först och är brun med små vita tecken. Jag är en tjej med lång svans och vägde 340gr vid födelsen.

Cha-Cha-Cha

Cha-Cha-Cha

Hej! Nummer två här. Jag heter Cencerro’s dansar Tango. Jag är en grabb som har lång svans och mina färger är svart med vita tecken (den enda svarta). Jag vägde 365gr när jag föddes.

Tango

Tango

Hej! Då var det min tur ”minstingen i gänget” och nummer tre i ordningen. Jag vägde 325gr när jag kom. Jag är en gosse och är brun med vita tecken och har stubbsvans. Jag heter Cencerro’s dansar Paso doble.

Paso doble

Paso doble

Hej! Nummer 4:a här. Även jag är brun med vita tecken och är en pôjk. Jag har den kortaste stubbsvansen av oss alla. Mitt namn är Cencerro’s dansar Samba och jag vägde 385gr.

Samba

Samba

Hej! Nummer 5 i ordningen. Jag är åxå brun/vit men har mer vitt än de tidigare syskonen. Jag heter Cencerro’s dansar Jive har stubbsvans och jag är grabben som är tungviktaren i gänget, vägde 425gr

Qvickstep

Jive

Hej Mitt namn är Cencerro’s dansar Qvickstep. Jag hade ett litet slagsmål med brorsan innan om vem av oss som skulle ta sig ut först. (han vann med någon minut). Jag är en tös med färgen beige och har kort svans. Jag vägde 363gr när jag föddes.

Qvickstep

Qvickstep

Hej! Sist men inte minst och därmed nummer 7. Jag heter Cencerro’s dansar Bugg. Jag en gosse som vägde 395gr när jag kom. Är brun med lustiga vita tecken. Jag har lång svans.

Bugg

Bugg