Presentation av Drömkullen

2021-04-12

Efter ett par dygn av ”lätt” dramatik så är vi här.
Att vi skulle få namn som började på Dreams var det ingen tvekan om. Detta är ju en drömkull för matte, då vi är en ”blandning” av ”Ibi” (den engelska drottningen) och ”Max” (Sallienallies son).

Lyckliga lilla familjen

Först men inte störst är jag vid namn Dreams of succes. Jag är en grabb som fick kämpa en bra stund för att se dagens ljus. Jag är fint brun med vitt på magen och små vita tecken på tassarna, har lång svans och vägde 370gr när jag föddes hemma på gården vid 13-tiden.

Dreams of succes

Efter lång väntan (ca 3½ timma) så var det min tur att komma ut. En målmedveten tjej som heter Dreams of joy. Jag är beige/vit och hade nätt och jämt kommit ut innan jag började äta. Jag har stubbsvans och vägde 390gr.

Dreams of joy

Sen tog det tvärstopp! Mamma ”Ibi”, matte och vår ”gudmor” Anneli hade väntat, väntat kämpat, kämpat i många långa timmar så till slut fick vi åka till Blå stjärnans djursjukhus sent sent på kvällen. På djursjukhuset fick mamma ALL hjälp hon kunde få men, hoppet för oss som var kvar i magen var litet. Men……

Klockan 22:15 kom jag, tjej nummer två i skaran med namn Dreams of hope. Jag är en liten ”klumpedumpa” på 420gr. Jag är brun med vita tecken (jämnt fint tecknad säger matte) har stubbsvans. Jag är alltså född på Ringön (långt hemifrån)

Dreams of hope

Ca 15 minuter senare var det min tur, nummer tre i tjejligans tur att komma ut. Jag är den enda av oss syskon som har samma färg som pappa och farmor nämligen, svart med vita tecken, jag har lång svans och vägde 390gr. Min nos har redan börjat ändra färg.

Dreams of happiness

Skam den som ger sig……Alla trodde jag var död men tji fick dom! Jag är också född på Ringön och faktiskt dagen efter mina kullsyskon. Jag är en rejäl grabb på 420gr som i och för sig var lite medtagen när jag kom ut men, nu är jag här och väldigt levande. Färgen är läckert brun med vita tecken och jag har kort/halvlång svans

Dreams of surprises