8 veckor. Inför kommande veckor, månader & år…..

2021-06-07

Nu är 2-beningarna inte kloka! Matte kallade in förstärkning från Tassarnas Trim & Spa….Vi åkte på ett rejält bad med Tassarnas produkter, kloklippning (naturligtvis) ”bajhåleputs” öronhårsdragning (allt detta en näradöden- upplevelse) men, i vanlig ordning klarade vi även detta.

Är det detta som kallas för Spa?

Vi har åkt bil till veterinären Sofia K-W på Billdals djurklinik för att göra en veterinärbesiktning och få en spruta i nacken (a piece of cake).  De första 500m metrarna hade vi lite åsikter om det här med bilåkning (lite gny och pip) men sen lade vi oss ner (men det var lite trångt tyckte vi). Sofia tyckte vi var ljuvliga, duktiga, välmående, bra i temperamentet, lugna och fina (där lurade vi henne ordentligt matte kallar oss för krokodilerna) vi passerade ”undersökningen” utan anmärkning. Men hallå Sofia……Kom med nått nytt….Det visste vi ju redan!

Så här vilda var vi under vår första bilfärd

Vårt ”Liseberg” stänger nu snart ner för säsongen. Där har vi spenderat mycket tid den senaste veckan. Några av oss har även provat på vattenattraktionerna, ganska kul att köra ner nosen och göra egna bubblor. Attraktionerna har givit oss mycket glädje och matte tror på nått hon kallar för ”Att berika valpar”. Vi äter ofta ut numera men då behövs alltid minst två servitörer för vi slänger i oss maten snabbt och sen blir det ”hela havet stormar”.

Lunch på ”Liseberg”

Delar av vårt kära ”Liseberg”

En upp och en i minnet

Vi har även något vi kallar för ”egentid” det är när vi alla far åt olika håll på gårdsplanen, på gräsmattan eller i några buskar. Matte har inte lyckats få ett enda kort på oss då. Hon har fullt sjå med att veta vart vi tar vägen.

Cencerro’s Dreams of success. Dagens vikt 5,2kg (+1kg)

Nu skiftar jag ögonfärg från blåaste blått till?

Sötnöt

Cencerro’s Dreams of Joy. Dagens vikt 5,4kg (+0,9kg)

Divan på divanen

”Lilla fåret”

Cencerro’s Dreams of hop. Dagens vikt 5,3kg (+1,1kg)

Talking to me?

Ingen tar mina leksaker!

Cencerro’s Dreams of happiness. Dagens vikt 5,3kg (+1,1kg)

Stilla i en sekund

Hum! va ska jag nu hitta på?

Cencerro’s Dreams of surpises. Dagens vikt 5,8kg (+1kg)

Gullegris

Apporterar nallen