4 veckor uj uj mycket att stå i…..

2021-05-10

I dag firar vi igen! 4:a veckor är vi nu.
Firandet består av kloklippning och fotografering. Att stå still är inte riktigt vår melodi men, med hjälp av ”gudmor” Anneli och nötfärs så gick det nästan bra.
Vår vecka har bestått i att vi fått två nya ”lägenheter” en stor hage i stora rummet och en ”övernattningslägenhet” i gillestugan. Båda har gott om utrymme för oss att leka på, ”grottor” att krypa in och sova i, många olika typer av underlag att prova på, leksaker i mängder, leksaker kan man faktiskt bära runt på och snubbla över. OM inte mamma Ibi snott dom för oss. Vi får lite olika leksaker varje dag, Det finns också toaletter (kiss & bajslådor) i våra lägenheter (som vissa av oss inte alls fattar vad man ska ha dem till).
Vi kalasar nu på nötfärs, äggulor och valpfoder (torrfoder väl uppblött) fyra ggr/dag. Mycket smakligt! När matte kommer med matskålen (för vi äter ur en sådan nu) blir vi alldeles darriga, piper gnyr och rusar runt. Matte säger att bordsskick är något vi inte hört talas om. Vi kliver på varandra, kliver runt i matskålen och beter oss som grisar.
Vi kan även dricka ur vattenskålen men mammas dricka smakar fortfarande bäst.
Vi kan även busa med varandra vi biter, morrar, skäller och hoppar på varandra. Pim-Pim vår (halvstorebror) tycker vi är mycket underliga och lite småläskiga när vi drar på för fullt.
Våra stamtavlor har kommit från Svenska kennelklubben så, nu finns vi på riktigt.
Det har varit många 2-beningar här för att ”beskåda” oss och dom säger alla; Åhhhh va söta dom är, titta på den då så gullig, den är väl fin fast den är också fin och mycket mer men, vi vet att vi är gulliga nu men, vänta bara snart har vi ”pirajatänder” och då är vi inte så gulliga längre och ingen vill sticka in sina fingrar till oss heller. Så uj uj vad det har hänt mycket.

Cencerro’s Dreams of success. Jag väger i dag 2,0kg (+650gr)

Cencerro’s Dreams of success

Cencerro’s Dreams of joy. Jag väger i dag 2,1kg (+540gr)

Cencerro’s Dreams of joy

Cencerro’s Dreams of hope. Jag väger i dag 2,1kg (+600gr)

Cencerro’s Dreams of hope

Cencerro’s Dreams of happiness. Jag väger i dag 1,9kg (+550gr)

Cencerro’s Dreams of happieness

Cencerro’s Dreams of surprises. Jag väger i dag 1,9kg (+600gr)

Cencerro’s Dreams of surprises

Blandade foton från veckan som gått:

Två mot en är fegt

Sitt fint!

Full fart i tunneln

Äta leksak

Äta madrass

Fika paus

Sova ”uppåner”