Time to say good by……

2021-06-10

Så var det dags att säga adjö (för denna gången) till sagan om drömmarna…..
Det har varit ett sant nöje att få ha haft er alla smådrömmar här en kort tid men nu är det dags att ”flyga ur boet”. Lycka till alla underbara 4-beningar och alla goa 2-beningar!
We meet again!

Försten ut var Cencerro’s Dreams of  hope ”Sheila”  hon flyttar till Marlene, Jörgen, Noel, Nova och ”mofa” i Mölndal. I familjen finns även Cencerro’s Strawberry jam ”Zoë” som nu kommer att få sina tassar varma.

Marlene, Jörgen & ”Sheila”

Nummer två som tog sitt pick & pack och stack var Cencerro’s Dreams of joy ”Tinka” hon bosätter sig nu i Kungälv hos Magnus, Malin, Alva och Freja.

Magnus, Malin, Freja, Alva & ”Tinka”

Flyttdag nummer två. Så var det nummer tre på tur att flytta Cencerro’s Dreams of surprises ”Nallo” han flyttar ihop med Fredrik, Caroline, Emilia  och Julia och bosätter sig i Kungsbacka.

Fredrik, Caroline, Emilia, Julia & ”Nallo”

Efter ytterligare en dag så tackade Cencerro’s Dreams of happiness ”Iness” för sig och hon flyttar till Kungsbacka för att bo hos Leif, Suzanne, Hanna, Malin samt Cencerro’s Lakrits Pastill ”Tora”. Får ”Tora” en kompis tro?

Malin, Susanne, Hanna & ”Iness”

Sisten ut ur boet, men inte ledsen för det var Cencerro’s Dreams of success ”Elvis” han flyttar lååångt bort, ända till Falkenberg. Han ska leva sitt liv med Kristina ”Nina”, Henrik, Klara, Carl och Nils

Kristina, Klara & ”Elvis”