6 veckor och äventyren fortsätter

2019-07-01

En varm vecka har passerat och vi har varit ute i vår ”utelekpark” (hundgården) från morgon till kväll. Vi har fått en egen ”swimmingpool” nåja kanske inte en riktig sådan men den duger till oss. Vi kan i alla fall plaska runt i den. En del av oss har ”druttat” i och andra har blivit placerade i poolen. Ingen av oss fick panik utan tyckte det var helt ok.
Vi har provat något som tydligen heter ”åka bil”. Matte tog oss på en sväng och vi opponerade oss så gott vi kunde genom att gny och pipa. Inte nog med att det var skumpigt det var dessutom för varm tyckte vi nog. Några av oss var mer ihärdiga i sitt pipande än andra men ingen av oss mådde illa i alla fall.
Vi har inte behövt kloklippning denna vecka för vi har sprungit och busat på stenarna i hundgården så vi har ”slipat” dem själva.
Vi har även varit på en liten promenad. Vi sprang åt lite olika håll och tycker nog att världen är bra stor. Som tur är var mamma Tora med som kunde ge oss lite trygghet när vi ”gick vilse”
Matte har nu funderat och funderat….. och hon säger att hon nog grubblat klart på vem av oss som ska få flytta till vilken familj. Tänk va dom familjerna ska bli lyckliga över att få just oss som nya familjemedlemmar.

Cencerro’s dansar Cha-Cha-Cha. Dagens vikt 3,4 kg.

Cha-Cha-Cha

Cha-Cha-Cha

Cencerro’s dansar Tango. Dagens vikt 3,2 kg.

Tango

Tango

Cencerro’s dansar Paso doble (Lilleman). Dagens vikt 3,0 kg.

Paso doble

Paso doble

Cencerro’s dansar Samba (Björne). Dagens vikt 3,5 kg.

Samba

Samba

Cencerro’s dansar Jive. Dagens vikt 3,5 kg.

Jive

Jive

Cencerro’s dansar Qvickstep. Dagens vikt 3,3 kg.

Qvickstep

Qvickstep

Cencerro’s dansar Bugg. Dagens vikt 3,7 kg

Bugg

Bugg