6 veckor. Love me tänder

2021-05-24

Matte säker att det finns en gammal låt som heter; Love me tänder och visst, hon säkert rätt men vi har i alla fall tänder nu. De kan man använda på allt som kommer i vår väg. Skor och skosnören är det absolut bästa som finns!
Vi har fått ytterligare roliga saker på vårt privata ”Liseberg” balansbollar, nya leksaker som hänger från taket men tyvärr har vädret (vad det nu är för något) inte varit det bästa för långa utevistelser så därför har vi gjort vad vi kan för att riva huset inifrån.
Vi har lite problem med vår mamma Ibi hon tycker inte vi är så gulliga längre när vi vill dia (hon tycker att vi bits) dessutom snor hon våra leksaker så för matte inte håller ett öga på henne. Vi börjar fatta det där med att inte kissa och bajsa där vi leker och sover utan vi går faktiskt en bit bort numera. Vi blir fortfarande serverade mat fyra gånger om dagen men nu har vi var sig matskål. Matte hinner inte få upp tidtagaruret innan vi har ätit upp. Nätterna spenderar vi i gillestugan utan matte och mamma. Vi sover hela nätterna nu.
Dagens födelsedag är som den brukar kloklippning, invägning och fotografering i dag var vi ute på gräsmattan en och en (alltså inte hela gänget) för matte ville se vad vi tyckte om det. Vi tyckte det var spännande och skötte oss bra (som alltid!)
Resultatet ser ni nedan. Tjingeling för denna gången!

Cencerro’s Dreams of success. Dagens vikt 3,2kg (+400gr)

Sniff, sniff jag känner doften av nått

Oj måste sticka å kolla

Cencerro’s Dreams of joy. Dagens vikt 3,5kg (+600gr)

Ja ja jag kommer

Ja ja jag kommer så vackert

Vilket ben var det man skulle jag ta först?

Cencerro’s Dreams of hope. Dagens vikt 3,4kg (+700gr)

Jag ser nått spännande!

Mot matte i full fart

Cencerro’s Dreams of happieness. Dagens vikt 3,3kg (+600gr)

Tur att man har en antenn att styra med

Spårhund, nån har varit här innan mig

Cencerro’s Dreams of surprises. Dagens vikt 3,7kg (+800gr)

Är det här brottarna byter om?

Attack. Full fart framåt!