Stolt, lycklig och mallig uppfödare är jag!

2020-10-04
I dag är samtliga ”valpar” ur Danskullen BPH beskrivna. Tango ”Ninja” var först ut med att bskrivas i Öjebyn redan den 29 juni (tror det regnade bra den dagen). Så i dag var det resten av kullen som med bravur genomförde BPH i ösregn blandat med störtskurar. Paso Doble ”Gimli”, Samba ”Per”, Jive ”Svensson”, Bugg ”Dexter”, Quickstep ”Hedda” och Cha-Cha-Cha ”Poppis”.
Tusen å tusen TACK för att ni alla är så duktiga och har helt underbara hundar. Ett jättetack till mamman Cencerro´s Lakrikts Pastill ”Tora” som tillsammans med matte Susanne och husse Leif bakat åt oss övriga. Tack för att Du kom älskade ”Tora”.

Poppis

Poppis

Hedda

Hedda

Svensson

Svensson

Per

Per

Dexter

Dexter

Gimli

Gimli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *