”Dagis”

2016-04-28
I dag fyller vi 6 veckor. Veckan har varit händelserik i vanlig ordning nu har vi fullt med att göra massa nya saker. Vi bor numera i gillestugan på natten en jättestor hage med många olika roliga saker. Vi har också fått chip i nacken, i tisdags, inte roligt alls. Ett av chippen lossade och ramlade ner på golvet. Mamma Sallienallie (snabb som en reptil) åt upp det, så nu är hon dubbelchippad. Matte har fått upp nät över vår hundgård så nu kan inte korpar å ormvråkarna ta oss, det känns skönt. (för matte i alla fall, vi fattar inte vad hon är orolig för kommer dom så hugger vi väl….) Hästarna i bakgrunden inger inget hot för oss. Dom är mer rädda för oss än vad vi är för dom.

Ute i det "fria"

Ute i det ”fria”

Det blir inga kort på oss i dag för hovfotografen ”Ki” är upptagen och kommer först på lördag. Haré bra så länge från oss i Lakritsgänget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *